ads slot

Latest Posts:

Brian Laudrup'a kanser teşhisi

Brian Laudrup'a kanser teşhisi koyuldu.
Dün, 1992 Avrupa Şampiyonası'nın tartışmasız yıldızı Brian Laudrup, hakkında kötü bir haber düştü ajanslara. Danimarkalı efsane yaptırmış olduğu kontroller sonucunda lenf kanseri olduğunu öğrenmiş.

"Şu an test sonuçları hakkında gerçekten şoktayım ama önümde sıkı bir mücadele olduğunun da farkındayım. Kazanacağım bir mücadele bu. Şanslıyım ve doktorlardan duyduklarım sayesinde çok umutluyum, çünkü kanser çok erken bir aşamadaymış" diyor Laudrup. Artık enerjisini, ailesi ve yakınlarıyla beraber bu şoku atlatmaya verecekmiş. Şu an 41 yaşında. Doktorları da kansere çok erken teşhis koyduklarını, tedaviden de umutlu olduklarını kendisine iletmişler. Bu arada Laudrup da Danimarka televizyonu TV3'teki yorumculuk görevine de devam edecek.

Brian Laudrup söylediğine göre, profesyonelliği bıraksa da futbol oynamaya devam ediyor, abisiyle hayır kuruluşlarının maçlarına çıkıyor ve düzenli olarak spor yapıyordu. Ne yaparsanız yapın, yapışabiliyor bu illet yakanıza. Bazı etkenler sadece ihtimalleri azaltıyor demek ki. Mücadelende başarılar Brian.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder