ads slot

Latest Posts:

Futbol Kelâmları #16

"Pele konuşmuyorken bir şairdir. Sahadayken gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur. Kralımızdır o bizim. Ama birinin terliği ağzının ortasına yapıştırması gerek. Saçma sapan konuşuyor."

Bu seferki kelâmımız Romario'dan. Peki ne üstüne söylemiş bu lâf? Romario'nun bir özrü üzerine. Romario yaptığı haylazlık üzerine Brezilya halkından özür dilemiş ve Pele'ye sormuşlar bu özrü, o da "O küçük ve gıcık bir adam ama ona karşı kin tutmuyorum" demiş. Bizim Romario da bu lâfı söylemiş üzerine.

Pele'nin boş boğazlık vukuatları fazladır bilirsiniz. Maradona ile kapışmışlardı Dünya Kupası sırasında yazısını yazmıştık; "Yine saçmaladın sen Pele" başlığıyla. Kendisi viyagra vari bir ürün reklamına çıkacak kadar parayı sevmesine rağmen Maradona'ya "para için Arjantin'in başına geçti" demişti. Maradona'da boş boğazdır tabi o ayrı ama Pele futbolculuk dışı profiliyle pek sevmediğim bir adamdır, antipatiktir. Pele'nin boşboğazlıkları konulu bir post da güzel olabilir tabi...

Bu arada yarın akşam Efsane Futbolcular serisinde Romario yazısı yayında olacak.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder